Smilene går nesten rundt når det står pølsegryte på bordet. Denne er litt sterk og fyldig,  og er kjempegod. Store og små digger denne. Friske urter kan sløyfes og erstattes med tørket. Siden det lages mye mat her i huset har vi som regel noen friske urter stående. Oregano, rosmarin og   Les mer...

Kategorier: Gryte, Middag, Vår

Hjemmelaget Guacomole er lett å lage og mye bedre enn de man kjøper ferdig. Guacomole hører hjemme til en hver tacorett, men også på tapasbordet er den velkommen. Legger du avokadosteinen i skålen bevarer den sin fine grønne farge lenger: Kos dere folkens !!

Kategorier: Tilbehør

Mangosalsa, perfekt til tapas og ikke minst til taco, ikke så mye mer å si om den.

Kategorier: Tilbehør

Kategorier: Kjøtt, Middag, Taco

Når tacotallerken kommer på bordet på en onsdag blir det god stemning i heimen.  Dette er kjappvarianten på 1.2.3, bare pass på varmen, skjellene blir raskt brent i kanten om man tømmer oppvaskmaskinen samtidig, som jeg gjorde i dag . Nei best å holde fokus akkurat under gratineringen.    

Kategorier: Middag, Taco

Potetsalat med Salsa Verde passer  til grillmat, kylling og fiskeretter. Inspirasjon av Jamie Oliver. 

Kategorier: Salater, Tilbehør

Salsa verde passer som tilbehør til mange forskjellige retter, feks. fisk bakt og grillet, kylling mm. Perfekt å blande inn i kokte nypoteter, som en rustikk potetsalat. Se oppskrift her.

Kategorier: Salater, Tilbehør

Salsa er selvskreven til tacomiddagen, men passer også godt sammen Chilli Con Carne. Se oppskrift på Chilli Con Carne her Den ferdige salsaen bør få hvile i minst 30 min. Får den halve dagen blir den best.

Kategorier: Salater, Tilbehør

Chilli Con Carne med sjokolade, kanel og chipotle………. den er like god som den høres ut. Oppskriften fikk jeg av en god kollega som visstnok hadde fått den av en venn. Slik kan oppskrifter vandre fra den ene til den andre og alle gjør sine  små justeringer. Vel her er   Les mer...

Kategorier: Gryte, Kjøtt, Middag, Vår

Nye oppskrifter

Fermentering

Postet 17 - feb - 2020

Kommentarer er skrudd av for Fermentering

Råkostsalat alà thai

Postet 17 - feb - 2020

Kommentarer er skrudd av for Råkostsalat alà thai

Potetmostopper m/ svinefilet

Postet 22 - apr - 2018

Kommentarer er skrudd av for Potetmostopper m/ svinefilet

Torsk med sitrongress og...

Postet 23 - jan - 2018

Kommentarer er skrudd av for Torsk med sitrongress og limeblader

Ny Post

5 Delicious Ways To...

Postet 15 - jul - 2019

1 Kommentar